20090903

forgotten july night

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
ph: private

21 comments:

Naudir said...

Likte det siste bildet !

Coco said...

love the last pic. :)

Cassiopeia said...

utrolig fine bilder:)

Elisabeth Isabelle said...

Herregud så bra bilder dere tar!

Hanna said...

Kjempe kule bilder!
Elsker bloggen din, den er så inspirerende :)

Anonymous said...

skjer med at hele verden fikk anoreksia? æsjass, skjønnhetsidealet i dag kan dra seg i ræva.

jenter, spis. selvrespekt.

candycat said...

I'm in love with last, wow, how sexy she is :]

Christiane said...

ok. ikke diss a, ano. du veit jo ikke en dritt om denne jenta. det finnes jo folk som faktisk er naturlig tynne selvom de spiser. hun her har masse selvrespekt i forhold til deg selv som kommenterer anonymt på en blogg at en jente ser ut som hun har anoreksia. ikke kult

maja casablancas said...

jeg gleder meg til den dagen folk skjønner at man ikke trenger å ha anoreksia for å være tynn, at det er noe som heter forbrenning, og at det er akkurat det samme å si "æsj så tynn du er SPIIIIS" som "så tjukk du er da, kanskje du burde spise litt mindre".

Shh said...

Synes den cavaen så litt feit ut, jeg..

kirstie said...

whoa... amazing.

Anonymous said...

jeg poster under anonym fordi jeg ikke har blogg, okei? jeg sier bare det jeg mener. dere vet like godt som meg hvor fucked up dagens skjønnhetsbilde er, så gidd å komme med de gamle unnskyldningene. jeg vet utrolig godt, som alle andre oppegående mennesker, at noen er naturlige tynne, men faen. når halve befolkninga ser ut som de har sittet under konsentrasjonsleir de siste tjue åra, så er det ikke fordi de er naturlig tynne hvertfall. blir så jævlig provosert av sånne blogger som dette, som ikke poster noe annet en folk som har bein stikkende ut her og der bare for å lure tenåringsjenter. vet at du kommer til å si noe sånt som at jeg skal drite i å lese bloggen din, men jeg gjør faktisk ikke det. jeg har vært innom den et par ganger, og når jeg så i dag var det den samme gamle shiten. jeg bladde igjennom arkivet dit, og det ser ut som det er det det går på her. keep it up.

HENRIETTE said...

Wow! Er alt jeg har å si.

maja casablancas said...

selvfølgelig er skjønnhetsidealet fucked up, men hvordan hadde du tenkt at det skulle hjelpe å anklage en vilt fremmed jente på en blogg for å være anorektisk?

Christiane said...

word

Sylvia said...

Anonym: det går an å velge navn selv om man ikke har blogg, da virker det litt mer seriøst.
Har du vært ute i byen i det siste? Halve befolkningen ser ikke ut som om de har vært i konsentrasjonsleir, folk kommer i ALLE størrelser.

Hvis du snakker om jenter rundt 15-16 årsalderen, er det faktisk vanlig å være ganske tynn (selv om ikke alle er det). De er ikke ferdig utvokst, og kommer til å legge på seg mer i løpet av få år.

og det er sårende når folk kommenterer vekta di, uansett hvor mye man veier, alle har noe de ikke liker ved seg selv, dessverre.

Folk vil sikkert også høre mer på hva du har å si hvis du lar være å banne, og være så bastant når du argumenterer. Vær åpen for at det er en liten mulighet for at du tar feil/har misforstått situasjonen.

Ingen liker sure anonyme kommentatorer.

Anonymous said...

hei,don't mess yourself,ok? bloggeren ser for meg ut som en normalt slank ung jente. lyssettingen på det siste bildet får det til å se ut som om armen hennes er veldig tynn, men hvis du ha kikket på de andre bildene, så ser du vel at hun er helt normal for en jente med den typen kroppsbygning. hadde du stilt spørsmålstegn ved det hvis hun ellers var plain eller ikke hadde en populær blogg?

maja casablancas said...

bare så det er sagt, hun på bildet er ikke meg, men en venninne

maja casablancas said...

og bra poenger, sånn generelt

frida said...

den sista är fantastisk

Ara said...

Utrolig stilige bilder!

Post a Comment