20071024

Lips are turning blue

As I don't really have anything fashion related to blog about today, weird, random facts about me will do. So here it goes; I collect photos of broken glass. Because broken glass is both dirty and beautiful at the same time, which I love. (Also one of my main principles when I get dressed.) Sadly I suck at taking pictures when I see a broken window etc, plus my camera is kinda broken, so it's been pretty slow latly. But someday, when I have time, I'll borrow my photographer-dad's camera and go glasshunting. Wohoo.

4 comments:

Fleurette said...

Har aldri tenkt over at det faktisk er ganske fint!! Haha.

Karoline said...

MAJA, vettu hva? Du veit den iPoden som du ville ha, den lille mintgrønne. Den har de til bare 500 kr på Elkjøp-marked i morgen asså! Har så lyst til å dra dit og kjøpe. Men det er langt og det er tidlig:(
(Hadde ikke tenkt å kjøpe samme som deg asså, det var ik derfor jeg skrev dette, men det var liksom et tips hvis du skjønner.)

Maja said...

omg! men altså.. jeg har vel ikke tid til å kjøpe ipod i huttaheita i morra tidlig.

Karoline said...

Nei, ikke jeg heller. Og det er i Lillestrøm. Argument nr.1 til at jeg ikke kan dra. Ehm, og jo, også spiller KANSKJE det at jeg ikke har en eneste krone litt inn. Kjedelig. Men da vet du hvertfall hva du går glipp av, så da har du en grunn til å deppe litt. Er jeg ikke en fin venn? Kommer med ting som du kan bli deppa av ogsånn. Herlig. Skal jeg ta med det jeg har av Moulin Rouge-aktigting i morgen? Skal sjekke om jeg fortsatt har det korsettet.

Post a Comment