20080619

and the junkie part

golden brown, texture like sun
lays me down with my mind she runs
throughout the night
no need to fight
never a frown with golden brown

the stranglers
17 comments:

B-shizzle said...

Hvis man ser lenge på det nederste bildet så ser det ut som en tegneseriefigur med store øyne. Hihi.

Anonymous said...

tres bien article ,

Anonymous said...

faen! jeg finner fortsatt ikke 3D brillene mine! :(

Luna said...

kurt! (yes, vi er på fornavn)

Bongo said...

elsker den sangen. har den som ringetone. hihi

Anonymous said...

Bloggen din blir bare mer og mer uinteressant for hvert innlegg. Virker som du ikke har noe særlig å skrive om mer, så du bare poster masse sitater. Det er ikke engang estetisk pent, slik som det virker som du har hatt som hovedpoeng med meange av de andre meningsløse innleggene dine.

maja casablancas said...

det er jo en smule trist at du har fulgt meg så lenge hvis du syns alt er uinteressant og meningsløst da. slutt å lese du pus.

forøvrig vil jeg påpeke at jeg har en mening med alt jeg poster, hvis jeg ikke hadde hatt noe å skrive hadde jeg latt være. sitatene har et poeng lzzzzm

og hva som er estetisk pent er da opp til hver enkelt. jeg poster kun ting jeg liker.

Anonymous said...

Selv om jeg ikke er en stor fan av sitater, la meg allikevel sitere:
"it's one of those days i don't really have anything to write". Allikevel velger du å skrive. Det ser ut som spesielt de to-tre siste postene har lidd under denne tanken, for to sitat-poster etter hverandre med omtrent likt bilde er ikke så veldig kreativt. Eller interessant.
Og forresten, gi deg med "hvis du ikke liker det, la vær å les"-talen. Det er nå en gang sånn at man må lese for å vite om man liker det eller ikke. Du syns kanskje det er trist at jeg har fulgt med på bloggen din en god stund, noe jeg finner litt rart ettersom du er forfatteren. Det som faktisk hadde vært trist var om jeg hadde lest bloggen din med stor interesse, om den faktisk ga meg noe og om den inspirerte meg. Ja, du har en artig måte å kle deg på, men bortsett fra det inneholder ikke bloggen din hverken noe originalt eller interessant. Og det håper jeg du tåler å høre uten å måtte forsvare det med, nok en gang, "hvis du ikke liker det, ikke les" eller "smaken er som baken", men at du heller kan akseptere og respektere at noen ikke liker bloggen, og gjerne vil si ifra.

maja casablancas said...

ja. og poenget med det innlegget var å forklare hvorfor jeg ikke alltid oppdaterer så ofte. expectations kill creativity.

siden det tydeligvis er de to siste postene du hadde problemer med; som du kanskje ser nå som del tre er ute hadde de en klar sammenheng og er nesten like med vilje.

og som jeg sa i inside-intervjuet, alle kan ikke like meg og det har jeg ingen problemer med.
men nå som du tydligvis har gjort deg opp en mening og funnet ut at du ikke får noe ut av denne bloggen - HADEBRA

Anonymous said...

Sa du det i inside-intervjuet? Å, beklager. Dumme meg. Da blir jo saken en helt annen.

maja casablancas said...

du fant ikke på noe annet å plukke på nei. fint. i win.

Anonymous said...

Jeg har altfor meget å plukke på, det er det som er problemet. Dessuten orket jeg ikke enda en "det og det er teit"-kommentar, for jeg føler at jeg har fått fram poenget mitt. Men jeg kan godt plukke på at: hvorfor i all verden var du nødt til å trekke fram inside-intervjuet? Du er tydelig ganske stolt over det, og føler behov for å fremme deg selv enda mer enn du allerede har gjort. Du gir inntrykk av å være veldig likegyldig til alle intervjuene, men egentlig har du bare blitt høy på pæra og føler deg bedre enn oss andre. Nå skal jeg ikke fortelle deg hva du føler,det er kun det inntrykket jeg har av deg. Og selv om du selvfølgelig ikke vil innrømme det, har jeg følelsen av at jeg har rett.

maja casablancas said...

LOL du sporer av.
jeg trakk frem inside-intervjuet av den enkle grunn at jeg kommenterte det du snakka om der ("jeg håper du tåler å høre at noen ikke liker deg" typ), men jeg skulle jo selvfølgelig aldri ha nevn det, jeez, beklager, jeg er et dårlig menneske og tror jeg er bedre enn alle andre. lzm jeg har jo vært i SPIRIT. eh

Anonymous said...

Wow, du er barnslig.

maja casablancas said...

:-)

jostein // beautiful stranger said...

jeg vil være kidden til Kurt & Courtney (noengang lagt merke til hvor jævlig bra navnene deres passer sammen btw?)

maja casablancas said...

ja fyyy faen. kanskje du egentlig er det?

Post a Comment